حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام

چرا مشکلات کارکنان مراقبت پرواز هنوز حل نشده است؟

چرا مشکلات کارکنان مراقبت پرواز هنوز حل نشده است؟ درحالی حدود ۲ ماه از جلسه کنترلرها با مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران می‌گذرد که به‌گفته این افراد، مشکلات آنها در این مدت بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اواسط فروردین ماه امسال تعدادی از کارکنان بخش مراقبت پرواز و کنترلر شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مقابل این شرکت در فرودگاه مهرآباد تجمعی برگزار کرده و خواستار افزایش حقوق خود شدند.

 

یکی از افراد حاضر در این تجمع با اشاره به پیگیری‌های چند سال اخیر برای رسیدگی به درخواست‌های کنترلرها، گفته بود: ما خواستار رسیدگی به خواسته‌های صنفی هستیم. سال‌هاست به‌دنبال افزایش حقوق متناسب با شرایط کاری هستیم و در این رابطه پیگیری‌های فراوانی داشته‌ایم. امروز هم خواستار رسیدگی به این وضعیت هستیم.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل دریافتی کم، بسیاری از متخصصان این بخش از کشور رفته‌اند که این مسئله در صورت عدم رسیدگی تبعات جدی به‌دنبال خواهد داشت. از وزیر محترم راه و شهرسازی می‌خواهیم به وضعیت شرکت فرودگاهها و نحوه مدیریت آن رسیدگی کند.

 

در ادامه خبرنگار تسنیم موضوع را از مدیرکل روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران جویا شد. یدالله آقایی در این‌باره گفت: امروز تعدادی از کارکنان بخش مراقبت پرواز جلسه هم‌اندیشی با مدیرعامل شرکت فرودگاهها داشتند. به همین منظور جلسه پرسش و پاسخ درباره حقوق و دستمزد با حضور مدیرعامل در سالن جلسات شرکت فرودگاهها برگزار شد.

 

وی تصریح کرد: در قانون برای نیروهای مراقبت پرواز، حقوق وضع شده و الان دوستان درخواست‌‌هایی دارند. در جلسه هم‌اندیشی نظرات آنها مطرح می‌شود تا مشکلات حل شود.

 

حدود یکماه بعد خبرنگار تسنیم از مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران موضوع درخواست کارکنان مراقبت پرواز و رفع مشکلات مطرح شده از سوی روابط عمومی را پیگیری کرد.

 

حمیدرضا سیدی در این‌باره گفت:‌ ماده 53 قانون احکام دائمی به شرکت فرودگاه‌ها اجازه داده تا اساسنامه خود را به‌روز کند. در این راستا نیز پس از حدود 6 سال (1400/12/18) اصلاح اساسنامه شرکت فرودگاهها از سوی معاون اول رئیس‌جمهوری ابلاغ شد.

 

وی یادآور شد: آیین‌نامه جدید اداری مالی و استخدامی طی حدود 6 ماه تهیه و برای مجمع شرکت ارسال شد. بعد از تصویب مجمع شرکت که اعضای آن متشکل از 4 وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه است، آیین‌نامه به دولت ارسال می‌شود.در صورت تصویب آیین نامه اجرای قانون خاص شرکت فرودگاه‌ها یک سری حقوق و مزایا برای همه کارکنان شرکت اعمال خواهد شد.

 

سیدی با بیان این‌که یکی از خواسته‌های کارکنان تصویب سریع آیین‌نامه مذکور است،‌ اضافه کرد:‌همه کارکنان درخواست افزایش حقوق را دارند و بر اساس ماده 84 قانون برنامه ششم توسعه که مربوط به سختی کار است، حق اشعه باید به پرتوکاران پرداخت شود. "حق اشعه" هنوز عملیاتی نشده و هیچ افزایش یا کاهش حقوقـی در شرکت فرودگاه‌ها نداشته‌ایم و همان روال گذشته طی می‌شود.

 

وی پیش‌بینی کرد نیمه نخست امسال و پس از تصویب اصلاح آیین‌نامه در مجمع شرکت و دولت،‌ افزایش حقوق کارکنان شرکت فرودگاه‌‌ها عملیاتی شود.

 

 در حالی حدود 2 ماه از جلسه به اصطلاح هم‌اندیشی کارکنان بخش مراقبت پرواز با مدیرعامل شرکت فرودگاهها می‌گذرد که کنترلرها می‌گویند تنها در حرف به خواسته‌های آنها توجه شده و در عمل این‌گونه نبوده است. کارکنان بخش مراقبت پرواز همچنان درخواست رسیدگی وزیر راه و شهرسازی به نحوه مدیریت در شرکت فرودگاهها را دارند و تاکید می‌کنند هرگونه تاخیر در این زمینه باعث بروز خسارت‌هایی به بخش زیرساختی حمل‌ونقل هوایی کشور خواهد شد.

 

یکی از کارکنان مراقبت پرواز به تسنیم گفت:‌ کنترلرها سال‌هاست از وضعیت معیشتی خود گلایه دارند و تداوم این وضعیت را عامل خروج سرمایه‌های نیروی انسانی از کشور می‌دانند، اما با این وجود توجهی به این خواسته نمی‌شود.

 

وی بیان کرد: متاسفانه پس از برگزاری جلسه "هم‌اندیشی" با مدیرعامل، تعدادی از کارکنان بخش مراقبت پرواز با مشکلاتی مواجه شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار